celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 30 Ocak 2017 824 Görüntüleme

Ciciş Kardeşlerin Tecavüz İddiası Ortalığı Karıştırdı

Magazin dünyasında Cicişler olarak tanınan Esra-Ceyda Ersoy Kardeşler'den Esra Ersoy tecavüze uğradığı iddiasıyla önceki gün Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği'ne giderek şikayette bulundu.

Magazin dünyasında Cicişler olarak tanınan Esra-Ceyda Ersoy Kardeşler’den Esra Ersoy tecavüze uğradığı iddiasıyla önceki gün Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği’ne giderek şikayette bulundu.

Verdikleri pozlar, magazin basınındaki haberlerle bir süre gündemden düşmeyen Esra Ceyda Kardeşler magazin gündeminden tam uzaklaşmışken yeniden gündem olmayı başardılar. Ünlü iş adamı ve Yeşim Salkım’ın eski sevgilisi Murat Karabova’nın tecavüzüne uğradığını iddia eden Esra Ersoy’un çelişkili ifadesi de kafaları karıştırdı. Murat Karabova ile 2 gün önce kendi isteğiyle bir otelde buluştuğunu iddia eden Ersoy, kendisiyle yeni tanıştıklarını ve Yeşim Salkım ile ilişkilerinin bittiğini söyleyerek ilişkiye girdiğini ifade etti. Murat Karabova’nın Günay Restaurant’ta Yeşim Salkım ile Hülya Avşar’ı dinlemeye gittiğini gören Ersoy, kendisiyle zorla ilişkiye girildiğini iddia ederek olaydan 2 gün geçtikten sonra şikayetçi oldu. Olaydan 2 gün sonra gelmesinin nedenini psikolojik durumuna bağlayan Ersoy, Karabova’nın cezasını çekmesini istediği ifade etti.

Olayın magazin basınına yansımasının ardından Yeşim Salkım bir açıklama yaparak Karabova ile sevgili olmadıklarını ifade etti. Murat Karabova cephesinden ise herhangi bir açıklama yapılmazken olayın adli tathikatının nasıl yürüyeceği merakla bekleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.