celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 20 Mart 2021 358 Görüntüleme

Antalyaspor’da Türkiye Kupası finali için prim verilecek

Antalyaspor, 21 yıl aradan sonra Türkiye Kupası’nda final oynama hakkı kazanmanın sevincini yaşıyor.

Yarı finalde Alanyaspor’u 2-0 mağlup eden kırmızı beyazlılar, finalde Beşiktaş ile eşleşti. Tarihinde ikinci defa finale yükselen Antalyaspor, kupada oynadığı 5 maçta da kalesinde gol görmedi.

Antalyaspor’da Alanyaspor karşılaşması sonrası büyük sevinç yaşandı. Soyunma odasında futbolcular ve teknik heyet marşlarla galibiyeti kutladı.

Antalyaspor’da Ali Şafak Öztürk’ün başkanlığı döneminde sportif direktörlük görevini üstlenen Servet Çavuşoğlu da kutlamalarda yer aldı.

FİNAL İÇİN PRİM VERİLECEK

Çavuşoğlu’nun soyunma odasında eski başkan Ali Şafak Öztürk’ün mesajını futbolculara ilettiği öğrenildi. Öztürk’ün 21 yıl sonra kupada finale yükselen takımı ve teknik heyeti tebrik ettiğini anlatan Çavuşoğlu, Beşiktaş ile oynanacak kupa finalinin kazanılması halinde futbolculara özel prim vereceğini açıkladı.

Çavuşoğlu, Öztürk’ün Türkiye Kupası’nı kulüp tarihinde ilk defa kazanılıp, Antalya’ya getirilmesiyle Avrupa kupasında mücadele etme hakkı kazanacağı için futbolculara özel jest yapacağı öğrenildi.

Antalyaspor’daki görevlerinden ayrılan Öztürk ailesi, kulübün yaklaşık 70 milyon euro  borcunu üstlenmişti.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.