celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 26 Mayıs 2021 476 Görüntüleme

Yabancı dizi izleme siteleri neler?

Koronavirüs vakalarının ülkemizde artması nedeniyle alınan önlemler kapsamında tam kapanma ve evden çalışma sürecine girmemiz özellikle yabancı dizi izleme meraklılarını mutlu etti. Evlerde vakit geçiren vatandaşlar zamanlarının çoğunu yabancı dizi izleyerek geçirmeye devam ediyor. Çok sayıda yabancı dizi televizyonlarda yayınlanmadığı için vatandaşlar da dijital platformlara yöneldi.

Ülkemizde çok sayıda dijital platform olmasına rağmen bunlardan en çok izlenenlerin başında Netflix geliyor. Full yabancı dizi izle noktasında kesintisiz hizmet veren bu platform dünyanın bir çok ülkesinde hizmet verdiği gibi, bir çok ülkeye ait yapımları da izleyicisiyle buluşturuyor.

Ülkemizde yerli girişim olarak karşımıza çıkan, hem yabancı dizileri bünyesine katan hem de orijinal yapımlar üretmeye devam eden Blu TV de 2015 yılında yayın hayatına başlayarak büyük başarılara imza atan bir platform olmayı başardı. Yabancı dizi izleme sitesi olarak da karşımıza çıkan Blu TV’nin yayınladığı yabancı diziler arasında The Walking Dead, Game Of Thrones ve Vikings gibi efsanevi yapımlar yer alıyor.

Son olarak yabancı dizi ve anime sitesi olarak da kendisini kategorilendiren bu https://diziizle.blog/yabanci-dizi-izle-full-hd yabancı dizi izleme sitesini diğer platformlardan ayıran en önemli özellik ücretsiz ve web sitesi üzerinden yayın yapması diyebiliriz. Yüzlerce yabancı diziyi ücretsiz ve kesintisiz olarak izleyiciye sunan bu platformda telifle ilgili bir detay yakalarsanız sitenin iletişim bilgileri üzerinden site sahibine ulaşabilir ve içeriğin kaldırılmasını talep edebilirsiniz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.