celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 14 Haziran 2021 268 Görüntüleme

Fornax Software İle Endüstriyel Hizmetler

Fornax Software endüstriyel faaliyetlerini sürdüren bir firmadır. Firmanın verdiği hizmetler şu şekildedir;

Endüstriyel Fırınlar

Endüstriyel mutfak; kafe, otel, pastane, bar ve catering şirketleri gibi işletmelerin profesyonel mutfakları için kullandıkları bir terimdir. Profesyonel mutfakların kullandıkları ürünler arasında; endüstriyel çamaşır makineler, endüstriyel bulaşık makineleri, buz makineleri, endüstriyel ocaklar ve endüstriyel fırın yer alır. Fornax Software firması, endüstriyel mutfak ürünlerinin üretimi ile ilgili kesintisiz hizmetler sunmaktadır.

Endüstriyel mutfak ürünleri arasında yer alan ve firmalar için oldukça önemli olan ürünlerden birisi de endüstriyel fırın ürünleridir. Bu fırınlar, fırının içerisinde ayrı bir bölümde üretilen ısıyı fan aracılığıyla pişirme kısmına hava ile transfer ederek pişirme işlemlerini gerçekleştiren fırınlardır.

Isıl İşlem Fırınları

Isıl işlem fırın, pek çok farklı sektörlerde farklı amaçlarla kullanılır. En yaygın kullanılan alanlar arasında otomotiv sektörü gelmektedir. Dövme işleminden sonra  LPG silindirlerinin tavlanması ve kare ve yuvarlak kesitli malzemelerin tavlanmasında kullanılmaktadır. Isıl işlem fırını, çelik parçaların yüksek ısılarda koruyucu bir gaz ortamında ısıtılabildiği fırınlardır.

Dekarbürizasyon ve oksidasyon ısıtma süreçlerinde azot ve endogaz adında koruyucu olan gazlarla önlenmektedir.  Etan, propan, bütan ve metan gibi gazlarla karbon anlamında zengin bir ortam oluşturulmaktadır. Fornax Software firması bu iki hizmeti sağlamaktadır ve firmalara imalatlarını gerçekleştirmektedir. Daha fazla bilgi için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.