celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 27 Kasım 2021 235 Görüntüleme

Estpoint Uzman Kadrosuyla Kocaeli ve İstanbul’da

Kocaeli ve İstanbul’da klinikleri bulunan Estpoint uzman kadrosuyla sağlık sektöründe hizmet vermektedir. 30 bine yakın saç ekimi ve 20 bine yakın plastik cerrahi operasyon gerçekleştiren Estpoint’in kadrosu da alanında uzman hekimlerden oluşmaktadır.

Plastik cerrahi alanında çok sayıda hizmeti bulunan kliniğin öne çıkan hizmetlerinden biri de kadınların özellikle son yıllarda çok sık tercih ettiği göğüs estetiği işlemidir. Göğüslerde hem yaşa hem de doğumdan kaynaklı gevşeklik ya da büyüklük gibi bazı problemler olmaktadır. Bu problemleri çözmek için ise kadınlar göğüs estetiğine başvurmaktadır. Kısa sürmesi ve pratik olması nedeniyle göğüs büyütme ve küçültme operasyonlarına sıcak bakan kadınlar Estpoint’e başvuruyor. Göğüs küçültmek için cerrahi müdahale şart olsa da bazı göğüs büyütme yöntemleri de estetik operasyondan önce denenebilir.

Kadınların taleplerine uzman kadrosuyla yanıt veren Estpoint aynı zamanda erkeklerin de problemlerine çözümler sunmaktadır.

Erkeklerde özgüven eksikliğine ve cinsel ilişkiden kaçınmaya neden olan küçük penis problemi penis büyütme ameliyatı ile tarihe karışıyor. Aradıkları mutlu cinsel hayata bu operasyonla kavuşan erkeklerin en merak ettiği konuların başında tabiki penis büyütme ameliyatı fiyatları gelmektedir. Bu soruya net bir cevap vermek maalesef çok da mümkün değil. Çünkü yapılacak operasyonun detayı, doktorun yetkinliği, kliniğin profesyonelliği gibi etmenler fiyata direkt olarak etki eden ana unsurlardır. O yüzden net bir fiyat bilgisi alabilmek için öncelikle sorununuzu net olarak ifade edebileceğiniz bir muayeneden geçmelisiniz.

Son olarak ağrısız, sancısız ve zararsız olması nedeniyle yine özellikle kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilen, ciltte renk açmayı ve sıkılaşmayı sağlayan altın iğne işlemi Estpoint kliniklerinde uzman kadro tarafından yapılmaktadır. Özellikle yüz ve boyun bölgesine yapılan bu işlem ortalama yarım saat sürmekte ve cildi gençleştirmektedir. Kusursuz bir cilde sahip olmak isteyenlerin tercih ettiği altın iğne işlemi esnasında acı ve ağrı hissetmezsiniz ve bu işlem cildinizin yüzeyinde de iz bırakmaz. Cildin alt tabakasına kolajen ve elastin üretimini tetikleyen bu işlem hakkında detaylı bilgi almak ve randevu oluşturmak için kliniğin web sitesinde yazan telefon numaralarından iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Valorant En İyi Nişancı Oyunu

Valorant En İyi Nişancı Oyunu