celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 6 Şubat 2022 257 Görüntüleme

Güncel ve Faydalı Bilginin Yeni Adresi

Kullanıcıların en çok aradığı içerikleri ve anahtar kelimeleri tespit ederek bu doğrultuda içerikler hazırlayan yeni nesil bilgi sitesi zamaninvarken.com hakkında kısa bir bilgi derlemeye çalıştık.

Astroloji, seyahat, moda, sağlık, ekonomi ve e-devlet kategorilerinde yer alan onlarca bilgi ağırlıklı içeriklerle kullanıcıların uğrak yeri olmaya devam ediyor.

Burçların özelliklerine, günlük, haftalık ve aylık burç yorumlarına da ulaşabileceğiniz astroloji kategorisi de güncel içerikleri sayesinde çok fazla ziyaretçinin takip ettiği kategorilerden biri olmayı başardı.

Son yıllarda Dolar ve Euro’nun Türk Lirası karşısında sürekli değer kazanması ve 15-16 TL’ye kadar yükselmesi nedeniyle çok sayıda genç yurt dışında çalışmak ve okumak üzerine araştırmalar yapmaya başladı. Sitede yer alan Ekonomi kategorisinde güncel ekonomik gelişmeleri ve para durumunu takip edebilirken, seyahat kategorisinde de hem yurt dışında çalışmak ve okumak hem de nerelere seyahat edilir, neler yapılır onlara ait bilgilere ulaşabilirsiniz.

Geçtiğimiz yılın Ekim ayında yayın hayatına başlayan Zamanın Varken güncel bilgi web sitesi dünya ve Türkiye sıralamasında da kısa sürede yükselmeyi başardı. 4 aylık kısa bir sürede Türkiye’de ilk 40 bin, dünyada da ilk 900 bin site arasına girmeyi başaran sitenin değeri yükselmeye devam ediyor.

Kayıt sayfasından bilgilerinizi doldurarak kayıt olabileceğini web sitesinde daha sonra giriş yaparak kayıt ettiğiniz içerikleri okuyabilirsiniz. Karanlık mod sayesinde de gözünüzü yormadan rahatlıkla akşam ve gece okumaları da yapabilirsiniz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.