celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 3 Nisan 2022 314 Görüntüleme

Trabzonspor Beşiktaş Derbisine Hazır

En yakın rakibi Fenerbahçe’ye 14 puan fark atarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen ve Trabzon şehrinin şampiyonluk özlemine son verecek olan Trabzonspor bu hafta Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

Kendi evinde rakiplerine geçit vermeyen Trabzonspor 390 günlük iç saha yenilmezlik serisini bu maçta da devam ettirmek istiyor. Kendi evinde en son yenilgisini 8 Mart 2020’de Alanyaspor’a karşı alan Bordo Mavili ekip, Beşiktaş karşısında en kötü beraberlik alarak serisine devam etmek istiyor.

Yaklaşık 3 aydır sakatlık problemi yaşayan Trabzonspor’un önemli oyuncularından Marek Hamsik de takımın 21 kişilik kadrosuna alındı. Henüz tam olarak iyileşemeyen ve maç eksiği bulunan Marek Hamsik, oyunun gidişatına göre Teknik direktör Abdullah Avcı tarafından 2. yarıda oyuna alınabilir.

Trabzonspor’da kart cezalısı Peres ve sakatlıkları bulunan Ahmetcan, Vitor Hugo ve Trondsen dev derbide forma giyemeyecek. Savunmada Hüseyin Türkmen’in oynaması beklenirken cezası biten Puchacz ise Beşiktaş maçında sahadaki yerini alacak.

Şampiyonluk kutlamalarına daha lig bitmeden başlamak isteyen Trabzon halkına geçtiğimiz haftalarda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu bir sürpriz yapmış ve belediye otobüslerinde kart okutulduktan sonra “o sene bu sene” mesajı dinletmişti. Bu hareket halk tarafından da olumlu karşılanmıştı. Ayrıca bu haber çok sayıda Trabzon Haber sitesinde de yayınlandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.