celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 13 Eylül 2022 167 Görüntüleme

Cristiano Ronaldo serveti elinin tersiyle itti

Manchester United’ın Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo’nun, Suudi Arabistan’dan gelen servet değerindeki teklifi kabul etmediği öğrenildi.

İngiltere’nin Manchester United takımında forma giyen Cristiano Ronaldo’nun, Suudi Arabistan’ın Al Hilal Kulübünden gelen 242 milyon Euro’luk bir teklifi reddettiği belirtildi. CNN Portekiz televizyonunda yer alan haberde, yazın transfer döneminde adından en çok bahsedilen futbolculardan biri olan Ronaldo’nun, büyük bir teklif aldığı belirtildi.

Al Hilal Kulübünün 37 yaşındaki Portekizli yıldıza iki yıllığına toplamda 242 milyon Euro’luk teklifte bulunduğu aktarıldı. Sezon boyunca haftalık 2 milyon Euro’ya denk gelen teklifi kabul etmediği belirtilen Ronaldo’nun, Katar’daki Dünya Kupası’nın ardından bu teklifi tekrardan değerlendirebileceği yorumu yapıldı.

Kariyerinde 5 kez Altın Top ödülünü kazanan ve Manchester United ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Ronaldo’nun gelecek yaza kadar transfer pazarının gündeminde kalması bekleniyor.

Portekizli futbolcunun; Atletico Madrid, Sporting Lizbon, Napoli, Inter ve Milan gibi kulüplerin de tekliflerini geri çevirdiği Avrupa basınında iddia edilmişti.

(AA)

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.