celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 3 Ocak 2023 226 Görüntüleme

İş İnsanı Abdülkadir Göncü Kimdir?

Abdülkadir Göncü uzun yıllar ticaretle uğraşmış olan Şanlıurfalı iş insanıdır. Abdülkadir Göncü'nün biten projeleri için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Abdülkadir Göncü uzun yıllar ticaretle uğraşmış olan Şanlıurfalı iş insanıdır. Faaliyet gösterdiği alanların başında inşaat sektörü gelmektedir. Göncü İnşaat’ın kurucusu olan iş insanı uzun seneler ülke genelinde inşaat projelerine imzasını atmıştır. Kamu kurum ve kuruluşlarından aldığı işleri eksiksiz bir şekilde tamamlayan Abdülkadir Göncü başarılı projeleriyle sıkça anılmaktadır.

Abdülkadir Göncü şirketleri ile yapılan tüm projelerin sorunsuz tamamlanması iş insanının doğru planlamaları sayesinde gerçekleşmiştir. İş hayatında liderlik vasfına sahip olan Abdülkadir Göncü ekibi tarafından sevilen bir yönetici olmayı başarmıştır. Yenilikçi, dinamik ve profesyonel bir kadroyla faaliyet gösteren Göncü sektörün aranan isimleri arasında yerini almaktadır.

Abdülkadir Göncü Projeleri Nedir?

1982 senesinde kurduğu Göncü İnşaat ile yeraltı ve yerüstü birçok projeye imza atan Abdülkadir Göncü özellikle Şanlıurfa ilinde çalışmalarına yoğunluk vermiştir. Abdülkadir Göncü ekibiyle tamamladığı bazı projeler Birecik Endüstri Meslek Lisesi, Şanlıurfa Vali Konağı Sosyal Tesis İnşaatı, Vali Konağı Sosyal Tesis İnşaatı, Yeni Halfeti Konut inşaatıdır.

Çalışma hayatında prensip sahibi olduğu bilinen Göncü alınan her projenin teslim tarihi üzerinde hassas bir çalışma yürütmüştür. Alanında uzman ekibiyle aldıkları her projeyi teslim tarihinden önce bitirmeyi hedeflemiş olan iş insanı sektöründe kalıcı izler bırakmayı başarmıştır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.