celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Featured, Siyaset 25 Nisan 2018 550 Görüntüleme

Ahmet Davutoğlu Tarafsız Kalmaya Devam Ediyor

Bir önceki genel seçimlerde AK Parti adına büyük başarı yakaladıktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevinden alınan ve yerine Binali Yıldırım getirilen Ahmet Davutoğlu’nun bu seçimde milletvekili adayı olmayacağı iddia ediliyor.

Dün yapılan grup toplantısına da katılmayan eski Başbakan, Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu’nun yanı sıra eski Başbakan Yardımcıları Ali Babacan ve Beşir Atalay da grup toplantısında yer almadı.

Geçtiğimiz gün eski Cumhurbaşkanı ve Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik muhalif hareketin içinde yer alan Abdullah Gül ile görüşen Davutoğlu’nun bu görüşmeyle ilgili talebin Gül’den geldiğini söylediği iddia ediliyor.

Tarafların belli olduğu ve ittifakların belli olduğu süreçte Ahmet Davutoğlu henüz pozisyonunu almazken tarafsız kalacağı gelen iddialar arasında.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.