celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 1 Eylül 2019 364 Görüntüleme

Beinsports 1 Canlı izle Fenerbahçe Trabzonspor maçı canlı izle justin tv şifresiz maç

Beinsports 1 Canlı izle Fenerbahçe Trabzonspor maçı canlı izle justin tv şifresiz maçFenerbahçe Trabzonspor Şifresiz Canlı İzle Az Tv İdman Tv, Justin Tv Netspor maçı veriyor mu? 8 maçtır yenilgi yüzü göremeyen Trabzonspor, bugün ezeli rakibi Fenerbahçe ile zorlu bir müsabakaya çıkacak.

FB Trabzon maçı canlı izle, Fenerbahçe Trabzonspor şifresiz izle, FB TS maçı canlı skor, Fener Trabzon şifresiz kanal, Fenerbahçe Trabzonspor şifresiz kanallar, Fenerbahçe Trabzon bein sports… Süper Lig’in 3. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor’u konuk ediyor. İlk 2 maçından 6 puan çıkaran Fenerbahçe ile ezeli rakibini deplasmanda mağlup etmek isteyen Trabzonspor’un karşılaşması oldukça çekişmeli geçecekmiş gibi görünüyor! Peki, Fenerbahçe – Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Heyecanla beklenen maça dair tüm detaylar haberimizde…

Bein Sports 1 Canlı izle: Fenerbahçe – Trabzonspor derbi maçı canlı izle FB – TS maçını Lig Tv izle. Süper Lig’in ilk derbisi Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında bu akşam saat 21:45’te oynanıyor. fb – ts maçını şifresiz canlı donmadan izlemek isteyen futbolseverler Fenerbahçe Trabzon maçı canlı izle araştırması yapıyor. Fenerbahçe – Trabzonspor maçını şifresiz veren yabancı kanallar? Şifresiz Bein Sports 1 hd Fenerbahçe – Trabzonspor canlı yayını justin tv ve netspor platformlarının yanı sıra taraftarium24 adresinden kaçak olarak bedava izlenebiliyor.

Trabzonspor, İstanbul’da sarı-lacivertliler karşısında en son galibiyetini 23 Ağustos 1997’de 3-1’lık sonuçla elde etmişti. Söz konusu dönemden sonra rakibi önünde son 22 dış saha maçında 12 mağlubiyet, 10 beraberlik alarak galibiyet elde edemedi. Fenerbahçe’nin 38 golüne bordo-mavililer 18 golle yanıt verdi.

Bu akşam Kadıköy’de oynanacak Fenerbahçe – Trabzonspor derbi maçı Bein Sports 1 şifresiz canlı olarak nasıl izlenir? Fener Trabzon maçı saat kaçta, hangi kanalda şifresiz veren yabancı kanalların listesi ve Fenerbahçe Trabzon maçını bedava donmadan canlı maç izle linkleri işte tüm detaylar…

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon sahasında Fenerbahçe karşısındaki 8 yıllık galibiyet özlemine ve 18 maçlık hasreti bitirmişti. Bordo-mavililer geçtiğimiz sezonun 30. haftasında ise Kadıköy’de oynadığı ve 1-0 önde getirdiği maçın 90+5 dakikasında kalesinde gördüğü golle sahadan 1-1 beraberlikle ayrılarak rakibi karşısında hasreti bitirememişti. Karadeniz ekibi geçtiğimiz sezon elinden kaçırdığı rakibini bu kez yenerek 22 yıllık galibiyet özlemini bitirmeyi hedefliyor.

Süper Lig’de Fenerbahçe ile Trabzonspor bugün 124. kez karşı karşıya gelecekler. 45 yıllık rekabette galibiyet sayısında sarı-lacivertli ekibin 10 farkla üstünlüğü bulunuyor.

Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı’nda 13 Şubat 1974’te yapılan ve 0-0 sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla başlayan 45 yıllık rekabette, sarı-lacivertli ekip, 123 maçtan 48’ini kazandı, bordo-mavili takım ise 38 galibiyet elde etti. Taraflar 37 karşılaşmada eşitliği bozamadı. Fenerbahçe’nin 155 golüne, Trabzonspor 133 golle cevap verdi.

Fenerbahçe Trabzonspor maçını beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Online olarak izlemek isterseniz de tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz bir şekilde izleme imkanına sahip olabilirsiniz. Mücadele bu akşam AZ TV ve İdman Tv ekranlarından ise canlı olarak yayınlanmayacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.